Free2move Business Solutions

Een volledig ecosysteem voor professionnelen
Een demo inplannen

Bouw jouw vloot op

Een voertuig nodig om een piek in uw activiteiten te beantwoorden? Zoeken naar een duurzaam en kostenbesparend alternatief voor ownership van een zakelijk voertuig. Met Rent en Lease kan je eenvoudigweg je vloot opbouwen van 1 dag tem 48 maanden, naargelang de noden.

Meer weten

Je kosten optimaliseren

Wil je het rendement en de opbrengst van je vloot verbeteren? Met Connect Fleet en PHEV Connect, onze fleet management platform, kan je echte voordelen halen met brandstof besparingen en  TCO verbetering.Daarnaast,geeft Connect Fleet, jou eveneens toegang tot mechanische alerten, eco-driving rapporten en geolocalisatie van het voertuig in geval van diefstal en dit in real time.

Meer weten

Zorg voor een vlotte overgang naar elektrisch vervoer.

Met de nieuwe reglementering die van toepassing wordt in verschillende landen, moet de business aanzienlijke wijzigingen doorvoeren in hun vloot om ze duurzamer te maken. Met E-mobility Advisor, kan je het potentieel voor het elektrificeren van jouw vloot onderzoeken en de energetische overgang ervan vlotter en kostenbesparend laten verlopen. Dit gecombineerd met laadoplossingen, geniet je van een maximale vrijheid en kan je jouw voertuig onderweg of op het kantoor opladen.

Meer weten

They trust us

8000
8 000 customers from micro-enterprises to large groups
300 000
300 000 connected vehicles
86%
86% of clients recommend our solutions
5%
5% of profits

Heb je vragen?

Laten we erover praten!